Es presenta el Grup Motor El Catllar, un espai ciutadà per fomentar el benestar comú

REDACCIÓ – El Catllar, 8/11/2022

El proper 16 de novembre, a les cinc de la tarda, a l’auditori del Centre Cultural es presentarà el Grup Motor El Catllar. Es tracta d’un espai ciutadà, compost per veïns i veïnes de la  comunitat que de forma voluntària volen treballar junt amb  l’Ajuntament del Catllar i l’equip tècnic en el desenvolupament del procés, de la Xarxa Santa Tecla, per fomentar el benestar comú.

La Comissió de Salut comunitària de Llevant que proposa la creació d’aquest Grup Motor la formen Gemma Colomer (metgessa EAP), Marian Alegre (Infermera EAP), Maria Gil. (Treballadora social EAP), Bibiana Gutierrez (Nutricionista) i Eveli Gascón (Referent de Benestar emocional ).

L’objectiu del Grup motor és fomentar el coneixement mutu i el treball en xarxa dels diferents agents per promoure la salut del poble. A fi i efecte de presentar aquesta iniciativa i conèixer quines  associacions i entitats volen formar part del grup motor i escoltar propostes de treball, consensuar activitats comunitàries (dia mundial de la salut, dia de la gent gran, festes majors, fem poble, etc.) s’ha convocat la reunió.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This