El regidor d’Altafulla Hèctor López Bofill presenta una denúncia contra el també edil altafullenc Xavier Rofas

REDACCIÓ – Altafulla, 8/11/2022

La guerra dialèctica dels darrers mesos, evidenciada a Twitter, entre el regidor de Junts per Altafulla, Hèctor López Bofill, i el regidor no adscrit i número dos de la llista juntaire el 2019, Xavier Rofas, ha arribat als jutjats. López Bofill ha presentat una denúncia al jutjat d’instrucció contra Rofas “pels delictes d’assetjament, amenaces i injúries.”

En la denúncia, el regidor independentista acusa el seu excompany de grup municipal d’”una campanya d’assetjament, amenaces i injúries” contra ell a través de missatges de whatsapp amb “voluntat de denigrar i rebaixar la víctima.” I posa com a exemple diversos missatges entre l’abril i juliol passats, entre els quals: “D’aquí a les municipals t’atropellaré fins que et disculpis públicament”, “Ets un cretí”, o “Des de la teva actitud supremacista i prepotent i rupturista no aniràs enlloc mai.”

També denuncia una trucada telefònica el passat 18 de juliol de Rofas “amb una cascada d’improperis i d’insults” i l’amenaça “et destruiré.” En l’escrit, López Bofill afirma que va acabar dimitint com a membre del govern d’Altafulla després de ser reprovat pel ple municipal amb vot decisiu de Rofas “en part a causa de la intimidació i les amenaces físiques” d’aquest.

Foto: Hèctor López Bofill (esquerra) i Xavier Rofas. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This