Dos ex-treballadors municipals seran els pregoners de la Festa Major de Sant Martí 2022 d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 3/11/2022

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’alcaldessa Montse Castellarnau, ja ho té tot a punt per a la celebració de la Festa Major de Sant Martí, que donarà oficialment el tret de sortida aquest divendres 4 de novembre amb el pregó de festes que enguany ha recaigut en dues persones ex-treballadores de la Brigada municipal, Pepe Caro i Enrique López.

Castellarnau ha destacat el pregó “dual” d’enguany com a “reconeixement a la Brigada Municipal com a personal essencial durant la pandèmia a través de dos veïns molt estimats i representatius del poble”.

El pregó s’iniciarà a partir de les 19.45 hores des del balcó de l’Ajuntament, a la plaça del Pou, després dels coets d’esclat de festa major i repic de campanyes que organitzen els Diables d’Altafulla i la Parròquia de Sant Martí, i donarà el tret de sortida al programa de festes que s’allargarà fins el dia 13.

La Festa Major d’aquest any coincideix amb diferents aniversaris d’entitats. Per una banda, el Grup de Diables d’Altafulla celebra, per partida doble, el 35è aniversari dels Grans, i el desè aniversari dels Petits; el Club de Novel·la Negra commemora els primers deu anys de l’entitat, i l’Escola Municipal de Música arriba als 30 anys.

Un dels protagonistes també d’aquesta festa major és el casal auditori la Violeta que, després de la seva recent obertura, integra la programació de la sala en el programa de festes amb els espectacles ‘Trampes de zorros’ (5 de novembre a les 20h); ‘Viaggio in Italia’, de la Coral Santa Rosalia de Torredembarra (13 de novembre a les 18h), i l’obra ‘Llarg dinar de Nadal’, de Thornton Wilder amb Bruna Cusi (24 de novembre a les 19h).

Una de les novetats del programa, que contempla una trentena d’actes, és el Despertar dels Gegants, que es durà a terme per primera vegada el dijous 3 de novembre, a les 19.30h, a la plaça del Pou amb la col·laboració de diferents entitats del Seguici d’Altafulla.

En l’apartat musical, destaca el grup altafullenc Porto Bello que actuarà a casa. Ho farà el dissabte 12 de novembre, a les 23:30h, a l’Envelat instal·lat al Parc del Comunidor. L’entrada serà lliure.

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’alcaldessa Montse Castellarnau, ja ho té tot a punt per a la celebració de la Festa Major de Sant Martí, que donarà oficialment el tret de sortida aquest divendres 4 de novembre amb el pregó de festes que enguany ha recaigut en dues persones ex-treballadores de la Brigada municipal, Pepe Caro i Enrique López.

Castellarnau ha destacat el pregó “dual” d’enguany com a “reconeixement a la Brigada Municipal com a personal essencial durant la pandèmia a través de dos veïns molt estimats i representatius del poble”.

El pregó s’iniciarà a partir de les 19.45 hores des del balcó de l’Ajuntament, a la plaça del Pou, després dels coets d’esclat de festa major i repic de campanyes que organitzen els Diables d’Altafulla i la Parròquia de Sant Martí, i donarà el tret de sortida al programa de festes que s’allargarà fins el dia 13.

La Festa Major d’aquest any coincideix amb diferents aniversaris d’entitats. Per una banda, el Grup de Diables d’Altafulla celebra, per partida doble, el 35è aniversari dels Grans, i el desè aniversari dels Petits; el Club de Novel·la Negra commemora els primers deu anys de l’entitat, i l’Escola Municipal de Música arriba als 30 anys.

Un dels protagonistes també d’aquesta festa major és el casal auditori la Violeta que, després de la seva recent obertura, integra la programació de la sala en el programa de festes amb els espectacles ‘Trampes de zorros’ (5 de novembre a les 20h); ‘Viaggio in Italia’, de la Coral Santa Rosalia de Torredembarra (13 de novembre a les 18h), i l’obra ‘Llarg dinar de Nadal’, de Thornton Wilder amb Bruna Cusi (24 de novembre a les 19h).

Una de les novetats del programa, que contempla una trentena d’actes, és el Despertar dels Gegants, que es durà a terme per primera vegada el dijous 3 de novembre, a les 19.30h, a la plaça del Pou amb la col·laboració de diferents entitats del Seguici d’Altafulla.

En l’apartat musical, destaca el grup altafullenc Porto Bello que actuarà a casa. Ho farà el dissabte 12 de novembre, a les 23:30h, a l’Envelat instal·lat al Parc del Comunidor. L’entrada serà lliure.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This