Les representacions del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès començaran enguany el 18 de desembre

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 26/10/2022

La Pobla de Montornès prepara la 46a edició del seu tradicional Pessebre Vivent, que enguany es farà sense les restriccions a causa de la Covid-19 que han marcat els últims dos anys. La primera representació d’enguany serà el proper diumenge 18 de desembre i la darrera, el diumenge 8 de gener.

En total hi haurà sis dies de representacions. A més de la inicial i la final, n’hi haurà el 25 i 26 de desembre, igual que la inaugural amb passis de 18;15 a 20:15 hores, mentre l’1, el 6 i el 8 de gener, es podrà veure de 18:30 a 20:30 hores.

Com cada any, l’entorn de l’ermita de la Mare de Déu de Montornès acollirà els diferents quadres amb uns 200 participants. A partir del 19 de novembre podreu comprar entrades on-line a la web del Pessebre Vinent.

Foto: Un dels quadres del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès. / AJ. POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This