Campanya de micromecenatge per al llibre i curt ‘El meu nom és clítoris’, impulsada per la bibliotecària del Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 25/5/2022

Fins el 18 de novembre està en marxa la campanya de micromecenatge per a l’edició del llibre i el curt d’animació El meu nom és Clítoris. El projecte neix de la mà de la bibliotecària del Catllar, Isabel Llavoré Fàbregas, després que participés en un dels tallers de salut sexual impartits per la seva mateixa germana. Llavors va escriure el còmic ‘Hola i fins aviat’ i va resultar guanyadora del concurs 8M 2021 de l’Ajuntament de Tarragona.

Ara, aquell còmic s’ha transformat en un curt d’animació fet amb plastilina per Toni Alarco, d’on s’han extret les fotografies necessàries per a la maquetació del llibre amb nou títol: El meu nom és Clítoris. En aquesta obra, el clítoris esdevé una personatge amable i simpàtica.

El més important pel projecte, segons Llavoré, “és fer xarxa i que el llibre serveixi per divulgar i sentir a parlar més del clítoris.” A més del llibre, en la campanya de micromecenatge es poden guanyar recompenses com bosses amb disseny especial de la Clito, un calendari amb imatges del conte i, per a les escoles i entitats que participin, l’autora hi farà una visita.

Les aportacions es destinaran a cobrir les despeses d’impremta, realització del curt d’animació, traduccions i  comunicació. Ara mateix “El meu nom és Clítoris” està en fase de finalització de la post-producció del vídeo així com de la maquetació del llibre. Aviat portaran a impremta el conte, i la primera presentació del llibre està prevista pel 25 de novembre a Tarragona.

Foto: Isabel Llavoré és la bibliotecària del Catllar. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This