Esquerra torna a confiar en Francesc Larios per mantenir l’alcaldia de la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 23/10/2022

La secció local d’Esquerra Republicana de la Pobla de Montornès ha escollit per unanimitat Francesc Larios i Mercadé com a candidat a l’alcaldia a les eleccions municipals de 2023. Serà el segon cop que l’actual alcalde del municipi poblenc lidera la candidatura republicana.

L’alcaldable, que va aterrar al consistori del poble ara fa quatre anys, vol liderar un segon mandat a la Pobla on la participació i interacció amb el veïnat siguin els eixos principals de les seves tasques com a alcalde: la prioritat de la candidatura és saber escoltar i connectar amb la gent del poblat per donar la millor resposta possible a les seves necessitats. Segons Larios, “l’equip de la secció local ja està mans a l’obra, treballant en l’elaboració del programa electoral i tancant una llista en la qual hi haurà noves incorporacions.”

Francesc Larios Mercadé, nascut a la Pobla de Montornès el 1980, va estudiar empresarials a la Universitat Rovira i Virgili en l’àmbit professional treballa de directiu en el sector de l’alimentació, exercint diverses funcions com l’elaboració de projectes i la direcció de personal. Anteriorment havia desenvolupat diferents càrrecs en vendes i en diferents sectors, com el farmacèutic i la formació empresarial. Larios ha governat durant aquests darrers tres anys i mig amb un pacte amb Centrats, en el que ha estat el primer cop des de la Segona República que ERC ostenta l’alcaldia a la Pobla.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This