El conseller d’Educació inaugura el nou edifici de l’Institut escola L’Agulla i l’Escola municipal de música del Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 22/10/2022

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha participat aquest dissabte, 22 d’octubre, en la inauguració del nou edifici de l’Institut escola L’Agulla, al Catllar, conjuntament amb l’alcalde del municipi, Joan Morlà. L’equipament també acull l’Escola municipal de música, gràcies a un conveni entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament. El conseller d’Educació ha destacat que és un equipament “impressionant” i ha elogiat les sinergies entre totes dues administracions per identificar les necessitats educatives del municipi i acabar compartint els usos de l’edifici amb visió conjunta.

El conseller d’Educació i l’alcalde han descobert la placa inaugural del nou edifici, han assistit a una audició dels alumnes del centre i han fet els parlaments oficials. El titular d’Educació ha subratllat que “els edificis són importants, però el més important de tot són les persones que hi conviuen”.

La construcció del nou edifici s’ha fet realitat gràcies a la signatura, el maig de 2019, d’un conveni de col·laboració entre Departament d’Educació i Ajuntament del Catllar. L’import màxim previst del conveni va ser de més d’1,9 milions d’euros, dels quals el Departament aportava una quantitat màxima de 750.000 euros.

El centre és un Institut escola des del curs 2015-2016, el que va permetre la continuïtat dels alumnes al municipi (fins llavors s’havien de desplaçar als Pallaresos per cursar l’ESO). Per aprofundir en el concepte de l’Institut escola, en el nou aulari s’hi troben grups de nivells molt diversos, perquè alumnes grans i petits comparteixin espais d’igual a igual.

Foto: Un moment de la descoberta de la placa commemorativa de la inauguració. / EDUCACIÓ

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This