Intercepten a la platja de la Móra una narcollanxa carregada amb amb tres tones i mitja d’haixix

REDACCIÓ – Tarragona, 21/10/2022

La Guàrdia Civil de Tarragona va detectar la matinada del 16 al 17 d’octubre una narcollanxa a les aigües tarragonines. Un albirament d’una embarcació ràpida que, per les seves característiques no corresponien a cap barca de pesca. Aquesta situació va fer activar als equips i patrulles especialitzades, l’Equip de Delinqüència Organitzada-Antidroga de la Unitat de Policia Judicial de la Comandància, una embarcació del Servei Marítim, i diferents patrulles uniformades.

L’embarcació il·legal va arribar a terra i fins i tot se’n va poder descarregar l’haixix en una cala de la platja de la Móra a la que s’accedeix, segons explica el cos armat, per un camí tancat amb un cadenat que van trencar. Amb l’arribada de l’operatiu policial, es va avortar el dispositiu i les persones que l’estaven duent a terme van fugir amb la mateixa embarcació amb la qual van arribar. Salvament Marítim va perseguir la llanxa per intentar detenir els delinqüents, però no va poder atrapar-los.

A terra van trobar els 96 farcells carregats amb un total de tres tones i mitja d’haixix, una furgoneta amb plaques i matrícula falses i material nàutic divers a més de roba d’abrigar i menjar. Un cop comissada la droga i la furgoneta, es van obrir diligències per al Jutjat de Guàrdia de Tarragona. Les investigacions continuen obertes per tal de poder detenir els delinqüents.

Foto: Una imatge de la droga decomissada. / GUÀRDIA CIVIL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This