El conseller González Cambray inaugurarà l’Edifici de l’Escola Municipal de Música i l’Institut Escola L’Agulla del Catllar el 22 d’octubre

REDACCIÓ – El Catllar, 17/10/2022

El proper dissabte, 22 d’octubre, el conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep González Cambray, inaugurarà l’Edifici de l’Escola Municipal de Música i l’Institut Escola L’Agulla del Catllar.

L’acte començarà a les deu del matí amb la benvinguda i els parlaments de les autoritats. Tot seguit hi haurà interpretacions musicals a càrrec d’exalumnes i alumnes de l’Escola de Música. Es farà també una jornada de portes obertes i la jornada clourà amb un aperitiu popular.

Ja fa més d’un any que les instal·lacions estan en funcionament. Les obres es van iniciar el mes de desembre de 2019 a càrrec de l’empresa Voracys Construcciones y Servicios, i l’acabament va endarrerir-se uns mesos a causa de les restriccions per la Covid. En forma de rectangle, l’edifici, de dues plantes, s’ha construït on ho havia l’aparcament de cotxes, al costat de l’escola. L’aulari ha quedat integrat al conjunt sense semblar un afegit i buscant que hi hagi espais compartits.

L’edifici antic i el nou estan connectats, però el nou funciona de forma independent fora de l’horari lectiu. El projecte també inclou la connexió amb l’edifici existent i l’adaptació de l’accés principal. La connexió del nou edifici amb l’escola es fa mitjançant un porxo nou. La superfície construïda del nou edifici és de 1.580,10 m2 distribuïda en dues plantes.

Foto: El conseller González Cambray estarà al Catllar el proper 22 d’octubre. / GENCAT

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This