Cremen dos cotxes davant del restaurant incendiat fa una setmana a la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 17/10/2022

La plaça de la Bassa de la Pobla de Montornès ha tornat a patir un incendi una setmana justa després del foc que va afectar greument el restaurant La Cassoleta d’arròs. Aquest cop, el sinistre ha calcinat dos cotxes aparcats davant de l’establiment, que ha vist afectada la façana. No hi ha hagut cap dany personal.

L’avís que un cotxe cremava a la plaça de la Bassa l’han rebut els Bombers de la Generalitat a les 4:23 hores del dilluns, 17 d’octubre. Hi ha acudit un vehicle de Bombers, que ha estabilitzat el foc a les 5:04 hores i el servei s’ha donat per finalitzat a les 5:28 hores.

El foc ha calcinat dos vehicles i també una caixa de comptadors del restaurant. També ha afectat un fanal.

Foto: El foc ha calcinat dos vehicles. / DANIEL OLIVÉ / FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This