L’EINA-ERC i l’Alternativa es reuniran per donar estabilitat a la governança d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 11/10/2022

Aquesta setmana passada, el govern d’Alternativa es va trobar amb tots els grups municipals, excepte amb el d’EINA-ERC el principal del ple altafullenc amb 5 regidors i majoritari a l’oposició. Els republicans ho van considerar un “menyspreu” i van reclamar públicament a Alternativa una reunió per aquesta mateixa setmana, petició que ha estat acceptada i hi haurà una trobada entre les dues formacions aquest mateix dijous, 13 d’octubre.

“Després del trencament del govern local amb la sortida de Junts, 150 dies després d’haver-se constituït, l’EINA-ERC vol dialogar amb els principals impulsors de la moció de censura per garantir entre les dues parts que Altafulla tindrà una governança estable els 200 dies que queden de mandat municipal, abans de les eleccions municipals del proper 28 de maig de 2023”, afirma l’EINA-ERC en un comunicat.

En aquesta trobada hi participaran els excoalcaldes de l’EINA-ERC, Jordi Molinera i Alba Muntadas, i s’espera que hi participin l’actual alcaldessa, Montse Castellarnau, i el regidor d’Hisenda Francesc Farré.

“L’accidentat desenvolupament de tot el mandat, l’actual situació de desgovern (encara més notòria des del darrer Ple de setembre) i el fet que avui el govern només està format per 4 dels 13 membres del Ple, ens exigeix a l’EINA-ERC -com a principal partit del poble- deixar de banda, per ara, les grans diferencies que tenim amb els màxims beneficiats de la moció de censura i treballar per garantir que Altafulla surti de l’actual paràlisi”, manté la formació republicana, que va governar Altafulla des de l’inici de mandat fins el maig passat quan una moció de censura els va desallotjar del govern.

Foto: Una imatge del ple de la moció de censura del passat mes de maig a Altafulla. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This