Un incendi crema un restaurant de la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 10/10/2022

Ensurt dels grossos aquesta matinada de dilluns, 10 d’octubre, al restaurant La Cassoleta de l’Arròs de la Pobla de Montornès, a causa d’un incendi que ha afectat greument l’establiment. Hi han treballat fins a 7 dotacions dels Bombers, que han tardat dues hores per extingir el foc.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 0:52 i hi ha estat treballant fins a les 2:50, quan han donat per extingit l’incendi. El foc ha calcinat totalment el menjador exterior i també alguns arbres. El menjador interior també s’ha vist afectat, però no l’estructura de l’edifici, situat al carrer Eusebi Mercader del municipi baixgaianenc.

Algunes fonts apunten que l’incendi podria estar relacionat amb un intent de robatori al restaurant.

Foto: Una imatge de l’incendi. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This