El Catllar acull l’exposició del 2n Concurs de fotografia de Centres Penitenciaris ‘Mas d’Enric 2022’

REDACCIÓ – El Catllar, 10/10/2022

El Centre Cultural del Catllar acull aquest dimarts, 11 d’octubre, a les cinc de la tarda, l’acte de lliurament de premis 2n Concurs de fotografia de Centres Penitenciaris ‘Mas d’Enric 2022’. L’Exposició romandrà oberta des de l´11 al 30 d’octubre.

El concurs de fotografia, organitzat conjuntament pel Centre Penitenciari Mas d’Enric, la Direcció General d’Afers Penitenciaris i la Fundació Apip-Acam, compta aquesta segona  edició amb la col·laboració de l’Ajuntament del Catllar, està dedicat al tema “Vida quotidiana“.

S’han presentat un total de 169 fotografies, (59 més que la primera edició) han passat a la fase final un total de 26 fotografies entre les quals el jurat professional decidirà la guanyadora el dia 11 de d’octubre. Han participat 7 Centres penitenciaris, les 26 obres seleccionades representen 4 dels 9 centres penitenciaris ordinaris.

El jurat seleccionarà les fotografies guanyadores i lliurarà tres premis i els accèssits que consideri necessaris: primer premi serà de 250 euros més diploma acreditatiu; segon premi serà de 150 euros més diploma acreditatiu i tercer premi serà de 50 euros més diploma acreditatiu.

Foto: Una imatge de l’exposició. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This