Es convoca el 4t Certamen Literari de narrativa curta ‘Papallones Liles’

REDACCIÓ – Creixell. 4/10/2022

El Certamen Literari de narrativa curta ‘Papallones Liles’ arriba a la quarta edició, convocat pel col·lectiu feminista creixellenc del mateix nom i que forma part de les activitats del 8-M. El termini de presentació de les obres finalitza el proper 31 de gener.

El premi té el suport de la Regidoria de la Dona i Igualtat de Creixell, la Bibliocreixell, la Xarxa de Biblioteques de Catalunya i la Casa de Cultura de Cal Cabaler.

Hi ha dues categories: l’adulta, per a majors d’edat; i la juvenil, de 14 a 17 anys. En les dues categories, els treballs han de ser originals i inèdits amb una extensió entre 3 i 5 fulls (a una sola cara, amb lletra Arial, espaiat 1,5 i cos 12). Els relats podem estar inscrits en català o en castellà.

La temàtica és lliure, sempre que representin i estiguin relacionats amb la data que es commemora, al voltant de les dones i de la igualtat de gènere. Es valorarà la creativitat, l’originalitat, la qualitat literària i l’ús del llenguatge no sexista, així com la defensa dels valors no discriminatoris i el trencament d’estereotops.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This