El PSC d’Altafulla tornarà a confiar en Inma Morales com a cap de llista en les properes eleccions

REDACCIÓ – Altafulla, 5/10/2022

Inma Morales tornarà a encapçalar la llista del PSC a Altfaulla a les pròximes eleccions municipals, que tindran lloc al maig de l’any vinent. L’executiva local socialista ha donat el vistiplau a l’actual regidora per continuar encapçalant la candidatura. Morales es mostra satisfeta per la confiança rebuda i assegura tenir moltes ganes de tornar a liderar les idees del seu grup i dur-les a terme formant part del plenari. De fet, assegura que ja estan treballant en l’elaboració de la candidatura i en el programa electoral.

Inma Morales va encapçalar per primer cop la candidatura socialista a Altafulla el 2019 i va aconseguir retornar el PSC al ple altafullenc després de dos mandats d’absència. Morales va formar part del govern municipal com a tercera tinent d’alcalde i regidora de Via Pública i Mobilitat, i Gent Gran i Protecció Animal, al costat de l’EINA-ERC i ARA Altafulla fins l’agost de 2021, fins que va decidir abandonar l’executiu per discrepàncies amb els republicans, però el maig passat va votar en contra de la moció de censura.

Precisament, Morales ha admès a Altafulla Ràdio la seva part de responsabilitat en com està actualment la situació a l’Ajuntament d’Altafulla, amb un plenari convuls, una moció de censura i un nou govern en minoria.

La regidora socialista, amb tot, es manté en línia amb molts dels postulats dels seus antics companys de govern, l’EINA, amb qui ha tirat endavant la demanda per celebrar un ple extraordinari a l’Ajuntament d’Altafulla per tal de debatre sobre la futura residència per a la gent gran que es vol projectar a la vila o sobre els tràmits que haurien de permetre que la Violeta esdevingués una sala polivalent. Igualment, aposta per dur al ple dos expedients de modificació de crèdit diferenciats per permetre tirar endavant qüestions com el pagament de factures pendents, les hores extres dels treballadors municipals o la intervenció integral que necessita la piscina.

Foto: Inma Morales és l’actual regidora del PSC al ple municipal d’Altafulla. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This