Adif posa a la venda una parcel·la de més de 900 m2 a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 5/10/2022

Adif ha posat a la venda, mitjançant subhasta pública, una parcel·la de la seva propietat a Altafulla. Té una superfície de 912,63 m2, amb una edificabilitat màxima de 527,19 m2/t i té ús residencial plurifamiliar. Està situada al carrer de les Sínies, número 3. Els preu mínim de licitació és de 264.000 euros.

A les subhastes públiques poden optar empreses i particulars a través de la presentació de les ofertes. El termini finalitza el proper 3 de novembre a les 12:00 hores. L’adjudicació recaurà sobre la major oferta econòmica, formalitzant-se posteriorment l’escriptura de compravenda.

La subhasta d’aquest immoble s’emmarca en el pla de rotació d’actius no estratègics d’Adif, que té com a finalitat millorar l’ eficiència, generar ingressos i reduir costos. Entre les mesures d’aquest pla figuren la posada en valor del patrimoni immobiliari que no és essencial per al desenvolupament de la seva activitat.

Foto: Una imatge de la parcel·la altafullenca que està a la venda. / ADIF

Hemeroteca

Tweets recents

Share This