Un total de 150 cotxes i motos se citen a Creixell en la VI Trobada de Vehicles Clàssics

REDACCIÓ – Creixell, 3/10/2022

Fins a 150 cotxes i motos van participar aquest primer cap de setmana d’octubre en la VI Trobada de Vehicles Clàssics 2022 de Creixell, organitzada per l’associació Amics dels clàssics de Creixell i el Ball de Diables de Creixell i el suport de l’ajuntament creixellenc.

A primera hora del matí del diumenge 2 d’octubre es va fer el tradicional esmorzar de germanor per als participants i acompanyants al Casal Municipal. Es van servir més de 300 racions de llangonissa a la brasa amb fesols, que van preparar els membres de la colla del Ball de Diables de la Vila. Tots els participants van rebre una samarreta commemorativa de la jornada que patrocinava l’Ajuntament de Creixell I també diferents obsequis de les empreses col·laboradores.

La Rambla de les Moreres de Creixell va ser l’escenari principal de la Trobada. Al llarg de tot el matí, més de 2.000 persones van passar per la rambla per tal de veure i contemplar els vehicles clàssics exposats i que han marcat tota una època de les nostres vides. També hi va haver diferents atraccions infantils amb inflables i cotxes per la canalla.

Per part de l’organització es van fer diferents reconeixements als cotxes i motos que més han destacat. També es va lliurar un obsequi commemoratiu a la regidora creixellenca Pili Romero en memòria del seu marit Quique Carrera, que va morir fa poc i era un amant dels clàssics. També hi va haverun record pel Diego de Roda de Berà, antic soci de l’entitat i que també ha desaparegut recentment. Es fer un reconeixement també a les diferents empreses col·laboradores de l’esdeveniment.

Reconeixements:

COTXE MILLOR CONSERVAT

FORD FIESTA MK1 de l’any 1982

Jonatan Cortés de Badalona

MOTO MILLOR CONSERVADA

BULTACO METRALLA MK2 de l’any 1968

José María Sánchez de El Vendrell

MOTO MÉS ANTIGA

MOTO BSA de l’any 1925 i matrícula T-1478

Ricard Llauradó, de l’Aleixar

COTXE MÉS LLUNYÀ

FORD ESCORT XR3 de l’any 1982

David Peláez de Girona

MOTO MÉS LLUNYANA

MONTESA AMB SIDECAR any 1960

Francesc Uroz de Terrassa

COTXE MÉS ANTIC

FIAT AUGUSTA de l’any 1932

Foto: Un moment de la trobada: / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This