La 7a Trobada Gegantera del Catllar homenatjarà el 8 d’octubre a Joan Ignasi Porta

REDACCIÓ – El Catllar, 3/10/2022

La setena edició de la Trobada Gegantera del Catllar serà molt especial. Se celebrarà aquest proper dissabte, 8 d’octubre, i homenatjarà qui va ser el seu primer president i cap de colla, Joan Ignasi Porta, que va morir l’any 2020. A causa de la pandèmia la trobada no s’ha celebrat els darrers dos anys.

La Trobada Gegantera del Catllar s’iniciarà a les deu del matí amb la plantada i a un quart de dotze arrencarà la cercavila, que la organització ja ha avisat que oferirà moltes sorpreses. Després es farà un dinar popular, seguit del Cafè Graller.

A partir de les cinc de la tarda el Centre Cultural acollirà l’acte d’homenatge al Nasi, com tots el coneixien. A dos quarts de sis està previst el contacontes amb berenar i a les set de la tarda, concert. A dos quarts de nou estan previstos els actes finals.

En Joan Ignasi Porta havia estat regidor a l’Ajuntament del Catllar i, a més de la Colla Gegantera del Catllar, estava molt implicat amb el teixit cultural del municipi catllarenc, organitzant algunes de les edicions de la Diada Castellera de la Festa Major, una de les més importants de l’estiu a Catalunya.

Foto: Joan Ignasi Porta en una imatge d’arxiu. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This