Detingudes tres persones a la Móra per una plantació de marihuana de grans dimensions

REDACCIO – Tarragona, 3/10/2022

Continuen desmantellant-se plantacions de marihuana al Baix Gaià. Aquest cop en una casa unifamiliar de la urbanització de la Móra en una operació de la Policia Nacional els últims dies. Les sospites sobre la possibilitat que s’estigués cometent un delicte de tràfic de drogues a la zona, es va activar la vigilància de la Brigada Judicial de la Policia Nacional a la urbanització tarragonina. I, després d’un temps de desenvolupar aquesta tasca es va poder localitzar l’habitatge sospitós.

Allí s’hi estava duent a terme un negoci il·legal de cultiu en interior de marihuana, amb l’acompanyament també d’un delicte de frau al fluid elèctric, amb consum de llum de manera fraudulenta. De fet, des de la companyia de la llum van confirmar un consum excessiu per a aquest tipus de xalet.

Mitjançant ordre judicial, doncs, es va procedir a entrar al domicili i a registrar-lo. Allí es va trobar la plantació amb 780 plantes de marihuana, 9,620 quilos de cabdells empaquetats en bosses per a la seva venda i un rifle del calibre 22 mm. L’operació va permetre detenir 3 persones d’origen albanès i també confiscar diversos aparells per mantenir la plantació i manipular la droga.

En una segona fase de l’operació, segons informa la Policia Nacional, es va rebre denúncia per part dels veïns sobre una situació similar, però en aquest cas a Valls i en un exterior. Després de la vigilància corresponent, es va detectar una plantació exterior en una finca agrícola molt extensa ubicada vora el polígon de la capital de l’Alt Camp i on hi havia 4.476 plantes que també eren custodiades per tres individus del mateix origen que els primers. Aquests van ser també detinguts i posats a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció número 2 de Valls per un delicte contra la salut pública.

Foto: Imatge de la plantació. / POLICIA NACIONAL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This