Altafulla estrena un nou tancament amb pintura mural per als espectacles a porta tancada a la plaça de l’Església

REDACCIÓ – Altafulla, 30/9/2022

Els espectacles a porta tancada de la plaça de l’Església d’Altafulla comptaran a partir d’ara d’una nova pintura mural projectada damunt del nou tancament que s’estrenarà per a aquesta finalitat. L’obra ha anat a càrrec de l’artista Orion Leim, que compta ja amb diferents treballs a la vila com en la paret de l’escola la Portalada, l’estació de trens, el magatzem de la Brigada municipal, al carrer Marquès de Tamarit, o el pas soterrani de Baix a Mar.

L’alcaldessa i responsable de Cultura, Montse Castellarnau, acompanyada per la regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, han presentat l’obra definitiva aquest divendres, 30 de setembre, abans que s’estreni per al 6è Festival Di(vi)nes que tindrà lloc aquest mateix di a partir de les 21 hores. Per Montse Castellarnau, “aquest mural s’adequa a l’entorn de la Vila Closa posant en valor el conjunt històric i artístic convertint un tancament convencional en una obra d’art”.

La nova pintura mural emula el camp visual que tindria un vianant sobre el castell, la plaça, l’església i el seu conjunt quan hi ha el tancament instal·lat. Per tant, els vianants veuen la mateixa imatge que tindrien si no hi fos. Tal com ha remarcat l’alcaldessa, aquest tancament, temporal, s’instal·la exclusivament per a aquells espectacles que se celebren en aquest espai com pot ser l’Altacústic o el Festival Internacional de Música.

En aquest cas, s’han pintat dos murals, un en cada porta, que se situen a la plaça de l’Església venint des de la plaça de Sant Antoni; i l’altra, a les escales de la plaça de l’Església venint des del carrer del Forn. Els treballs han tingut una durada d’una setmana.

Foto: L’alcaldessa, Montse Castellarnau, i la regidora Marisa Méndez-Vigo, davang del tancament. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This