Detenen tres persones per cultivar marihuana en una xalet d’alt estànding ocupat al Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 29/9/2022

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir dimarts, 27 de setembre, al Catllar dos homes i una dona, d’entre 42 i 47 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric, tinença il·lícita d’armes i ocupació il·legal d’immobles. El cas es va iniciar a principis de l’estiu arran de diverses informacions que feien sospitar que en un xalet del Catllar, que estava ocupat per un grup de persones, hi havia una plantació interior de marihuana de grans dimensions.

Durant el transcurs de la investigació, els agents van observar que la casa desprenia una forta olor a marihuana i a més a més havia estat modificada estructuralment per la part de la façana. En aquest sentit també van constatar que totes les finestres de la casa estaven abaixades, les portes tancades i els aparells d’aire condicionat estaven en ple funcionament les 24 hores del dia.

Davant d’aquests fets incriminatoris, els mossos van realitzar el passat dimarts una entrada i perquisició a l’immoble investigat. En l’escorcoll van localitzar 700 plantes de marihuana en un avançat estat de creixement, una arma de foc curta muntada de 9mm parabellum amb el carregador municionat la qual estava amagada sota el coixí d’un sofà.

Així mateix van comissar una segona arma tipus escopeta, diversa munició, 5 compressors d’aire condicionat, 12 ventiladors, 72 làmpades i diferents estris i material per al cultiu de marihuana.

Tot i les tres detencions i el desmantellament de la plantació interior, la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. Els detinguts han passat avui dijous a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Foto: Imatge d’arxiu d’una plantació de marihuana localitzada fa uns mesos al Catllar. / MOSSOS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This