Els centres escolars d’Altafulla podran reobrir aquest dilluns

REDACCIÓ – Altafulla, 25/9/2022

Una seixantena de persones s’han aplegat aquest matí a l’escola de la Portalada responent així a la crida que dissabte va fer l’Ajuntament d’Altafulla per ajudar en les tasques de neteja dels equipaments municipals afectats per l’aiguat de divendres on a Altafulla van caure 160 l/m2.

Un dels principals centres afectats va ser la Portalada, principalment les aules, el menjador o el pati. 

L’alcaldessa d’Altafulla, Montse Castellarnau, ha agraït la solidaritat de les desenes de veïns i veïnes que han ajudat per a què les aules reprenguin la seva activitat aquest dilluns amb normalitat.A

Un altre centre notablement afectat per la pluja va ser la llar d’infants Hort de Pau. Allí també s’hi ha retirat l’aigua ràpidament, tot i que no s’ha pogut reparar el quadre de llums que s’haurà de substituir. També hi ha hagut voluntaris al nou centre obert de la plaça Martí Royo i a la Violeta.

L’aiguat intens que va caure divendres al municipi altafullenc va provocar inundacions significatives principalment a Baix a Mar, on els carrers Jaume I, Via Augusta, Via Hercúlia, Enviada i Botigues de Mar van quedar totalment impracticables. 

La pluja també va descalçar estructures de la platja com les dutxes, els accessos i un dels dos mòduls del servei de socorrisme. Encara a Baix a Mar, la Policia Local va haver d’acompanyar fins als seus domicilis a sis veïns i van haver d’utilitzar, fins i tot, caiacs del Club Marítim.

FOTO: Un grup de voluntàries a la Portalada. / Ajuntament d’Altafulla

Hemeroteca

Tweets recents

Share This