Creixell celebra la Festa Major del Santíssim Sagrament

REDACCIÓ – Creixell, 19/9/2022

Aquest darrer cap de setmana, Creixell ha celebrat el gruix dels actes de la Festa Major del Santíssim Sagrament, com són la Processó del Pa Beneït, l’Ofici Solemne, la Processó del Santíssim Sagrament de Creixell i de la subhasta de la tradicional Coca del Goig.

La Coca del Goig ha estat adjudicada al creixellenc Ignasi Ullés per un preu de 270 euros.  Aquests diners són donats directament a Mossèn Joaquim Gras, per les necessitats de la Parròquia de Sant Jaume Apòstol de Creixell.

Les autoritats municipals encapçalades per l’alcalde Jordi Llopart i acompanyats per regidores i regidors, la Jutgessa de Pau, el Cap de la Policia Local I el Seguici Popular del Ball de Diables de Creixell han assistit també a aquests actes.  La Cobla de Ministrers i la Coral Santa Rosalia de Torredembarra han posat la música i les veus en aquesta festa tant estimada pels creixellencs i creixellenques de soca-rel.

A més, s’han portat a terme jocs infantils, correfoc amb el Ball de Diables de Creixell, ball amb el grup musical Ruben’s i una Festa Eivissenca.

La Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell, anomenada també de la Minerva, s’escau sempre el tercer diumenge de cada mes de setembre. Enguany s’han programat actes els dies 17 i 18 de setembre i 2 d’octubre. Aquest darrer dia es portarà a terme a partir de les 9:00 hores, a la Rambla de les Moreres, la VI Trobada de Vehicles Clàssics.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This