El Consultori mèdic de Creixell comptarà amb una nova metgessa a partir del 3 d’octubre

REDACCIÓ – Creixell, 15/9/2022

A partir el proper 3 d’octubre, el Consultori mèdic de Creixell disposarà d’una nova metgessa de família, segons ha confirmat la Xarxa Santa Tecla. Es tracta de la Doctora Najsla Najih, que passarà consulta els dilluns, dimecres i divendres. La Doctora Pinazo seguirà passant consulta els dilluns, dimarts, dijous i divendres.

La incorporació de la doctora Najih permetrà solucionar d’una vegada el problema de tenir vacant la metgessa que abans s’encarregava del gran contingent de pacients i que era la Doctora Fernández.

El nombre de pacients assignats al metge/ssa de família és un factor rellevant que pot tenir un impacte important en la salut de la població. És per això que, des de l’àrea de Salut de l’Ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Chelo Picon Gomis, han mantingut diverses reunions amb els responsables sanitaris corresponents per tal de solucionar aquesta mancança que teníem fins ara a la vila.

Foto: Una imatge del Consultori médic de Creixell. / AJ. CREIXELL

.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This