Arrenquen els treballs de la rasa de la canonada que portarà l’aigua del CAT a Brises del Mar

REDACCIÓ – Altafulla, 14/9/2022

Aquesta setmana s’han realitzat diverses tasques prèvies com les cates al terreny i la soldadura dels diferents fragments de la canonada, i també han començat els treballs de rasa per on passarà aquesta canonada que unirà el dipòsit de Sant Antoni amb el de la urbanització de Brises del Mar d’Altafulla.

La regidora d’Urbanisme a l’Ajuntament d’Altafulla, Marisa Méndez Vigo, ha explicat que quan finalitzin els treballs de rasa, les accions que quedaran pendents seran més fàcils d’executar. Per aquest motiu, i pendents de concretar-ho amb els tècnics, Méndez Vigo espera que la connexió entre el dipòsit de Sant Antoni i el de Brises del Mar estigui llest en un parell de mesos.

Quant a les canonades, es continuen unint les diferents parts de l’estructura, que han de conformar l’extensió total de 3,5 quilòmetres que separa ambdós dipòsits. La canonada definitiva transcorrerà pel subsòl de diferents vies com la carretera N-340, la comarcal TP-214, l’autopista AP-7 i l’antiga via fèrria de Reus-Roda de Berà.

La culminació dels treballs permetrà que finalment l’aigua procedent del riu Ebre també arribi a Brises del Mar, una de les demandes més reivindicades per part dels veïns i veïnes de la urbanització des de fa ans. Tot plegat suposarà una inversió de 415.933 euros, una xifra un 20% superior a la pressupostada inicialment, a causa de l’encariment de materials a causa conflicte bèl·lic a Ucraïna.

Foto: Una imatge dels treballs per portar aigua del riu Ebre a la urbanització Brises del Mar. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This