S’acaben els talls d’aigua nocturns a la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 22/8/2022

Amb els talls nocturns del subministrament d’aigua a la Pobla de Montornès durant aquesta darrera setmana i el subministrament de 300.000 litres d’aigua, els dipòsits del Castell i Flor de l’Ametller s’han tornat a situar gairebé al 80% de la seva capacitat.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha donat per finalitzats els talls nocturns del subministrament d’aigua -de 23:00 a 6 hores- que han durat una setmana. Ha estat el segon cop que s’ha impulsat aquesta dràstica mesura aquest estiu, després de fer-ho durant deu dies després del pont de Sant Joan.

El consistori poblenc fa una nova crida a un ús racional de l’aigua: “L’aigua és un element més escàs del que pensem. Les necessitats d’aigua són cada vegada més grans, però els recursos són limitats. Només un ús racional de l’aigua pot permetre que l’activitat de les persones i el desenvolupament siguin compatibles amb els recursos existents.”

Foto: S’han acabat els talls d’aigua per als veïns de la Pobla de Montornès. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This