La Policia Local de Roda de Berà frustra dos nous intents d’ocupació gràcia a la col·laboració ciutadana

REDACCIÓ – Roda de Berà, 21/8/2022

Aquesta passada matinada l’actuació dels agents de la Policia Local ha evitat que s’ocupessin dos habitatges diferents al barri del Francaset. Passada la una de la matinada d’aquest divendres, 19 d’agost, un veí va trucar la Policia Local de Roda de Berà per comunicar que escoltava cops forts i sorolls. Minuts més tard els agents van arribar fins al lloc dels fets i es va identificar un vehicle sospitós i un home que estava intentant accedir a un dels habitatges. Els agents el van fer fora i van finalitzar el servei de forma satisfactòria.

Un quart d’hora més tard, però, es rebia una nova trucada, d’una veïna en aquesta ocasió, que assegurava escoltar cops molt forts en un dels habitatges del mateix carrer, al barri del Francaset. Els agents es van adreçar fins allà i van identificar dues persones, sense relació aparent amb l’anterior individu, que havien forçat la porta d’entrada i estaven intentant accedir a l’interior de la casa. En no haver constituït morada, els agents els van acompanyar fins al carrer Vallespir per tal que els dos homes marxessin del terme municipal de Roda de Berà. Finalment, els agents van efectuar una ronda de vigilància per la casa per comprovar que tot era correcte.

Durant aquest any, la Policia Local ha evitat una vintena d’ocupacions, en la seva majoria gràcies a la col·laboració veïnal, un factor fonamental per a poder actuar amb rapidesa.

Foto: Segueix la tasca de la Policia Local de Roda de Berà per evitar ocupacions d’habitatges.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This