El concurs literari ‘Roca Plana’ compleix deu anys

REDACCIÓ – Roda de Berà, 15/8/2022

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, ha obert el termini de presentació d’obres de la desena edició del concurs literari ‘Roca Plana’ Baix Gaià. La participació és oberta a tots els públics, sense límit d’edat, d’acord a quatre categories diferenciades: infantil, de 9 a 11 anys; cadet, de 12 a 14 anys; juvenil, de 15 a 17 anys; i adults, per a majors de 18 anys.

Cada participant podrà concursar amb una única obra, que haurà d’haver estat escrita aquest any, en català, amb correcció, i sobre la temàtica “la diversitat”.

La decisió del Jurat es donarà a conèixer el 26 de novembre en un acte públic al Casino Municipal. Per a cadascuna de les quatre categories s’acordarà un primer premi, de 150 euros i un llibre, un segon, de 100 euros i un llibre, i un tercer premi, de 50 euros més un llibre.

Les obres s’han d’enviar abans del 31 d’octubre a l’Arxiu Municipal, en format electrònic a l’adreça arxiu@rodadebera.cat . Les bases completes es poden consultar al web de l’Ajuntament.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This