La Pobla de Montornès tornarà a patir talls nocturns de subministrament d’aigua

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 14/8/2022

L’extrema sequera, que ha deixat aquests darrers dies sota mínims els dipòsits municipals, obliga novament a l’Ajuntament de las Pobla de Montornès tornar a fer talls del subministrament d’aigua al municipi, com es va haver de fer a l’inici de l’estiu, durant deu dies després del pont de Sant Joan.

A partir d’aquest diumenge 14 d’agost a les 23 hores, es realitzaran al municipi del Baix Gaià talls d’aigua potable fins a les 6 del matí l’endemà. Seran talls de 7 hores que es produiran cada dia i fins a nou avís.

En un comunicat, l’Ajuntament de la Pobla de Montornès afirma que aquesta dràstica mesura s’ha hagut de prendre “tot i aportar un milió de litres d’aigua amb camions cisterna la darrera setmana.” “Els recursos no són suficients per cobrir la demanda actual i que els dipòsits puguin recuperar les reserves. Continuaran arribant camions cisterna a la localitat, però és insostenible cobrir els consums amb el subministrament extern i sense fer talls”, s’afegeix.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This