Roda de Berà posa en marxa una campanya de prevenció de robatoris de garrofes

REDACCIÓ – Roda de Berà, 12/8/2022

La Policia Local de Roda de Berà ha posat en marxa una campanya de prevenció de robatoris de garrofes al terme municipal. Durant la darrera setmana els agents han evitat tres casos d’intent de robatori d’aquest fruit de terrenys privats. És per això que s’ha intensificat la vigilància i s’estan controlant les entrades i sortides dels camins rurals.

A més a més, el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat i la Unió de Pagesos de Catalunya han demanat a l’Ajuntament que no autoritzi la recollida de garrofes dels terrenys públics, per evitar que siguin venuts de forma fraudulenta.

Foto: Les garrofes són objecte de robatori als camps del Baix Gaià. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This