La Festa Major del Catllar s’allargarà del 13 al 29 d’agost

REDACCIÓ – El Catllar, 8/8/2022

El Catllar tornarà a viure una Festa Major amb tota normalitat a partir d’aquest dissabte, 13 d’agost, amb els primers actes: Exhibició de Tir al plat i V Campionat de partides llampec. La Festa Major del Catllar s’allargarà fins el proper 29 d’agost, amb les activitats més tradicionals, gràcies als Gegants i Grallers i els Diables, i la potent diada castellera del 27 d’agost amb tres colles del nivell de Castellers de Vilafranca, Jove de Valls i Jove de Tarragona.Un dels actes més consolidats de la festa és el Concurs de Trencaclosques, que arriba a la vintena edició.,

Programa

Dissabte 13 d’agost

A partir de les 8:30 h. Camp de Tir. EXHIBICIÓ DE TIR AL PLAT. Organitza Societat de Caçadors el Gaià.

A partir de les 10:00 h. Centre Cultural. V OPEN DE PARTIDES LLAMPEC D’ESCACS. Organitza: Club d’Escacs de Torredembarra.

Dijous 18 d’agost

A les 19:00 h. TOC DE CAMPANES.

A les 19:00 h. Sala Polivalent. Centre Cultural. INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ D’IL·LUSTRACIONS: OCTAVIUS, amb Octavi Torné (fins al 29 d’agost).

Dissabte 20 d’agost

De 17:30 a 21:00 h. Aparcament de l’Escorxador. PISTA AMERICANA INFLABLE DE 100 METRES PEL JOVENT I INFLABLES D’AIGUA PER LA CANALLA.

De 21:00 a 23:00 h. La Torre d’en Guiu. BICICLETADA NOCTURNA. (Inscripcions https://clubbtt-opennatura.com). Col·labora Open Natura BTT.

Diumenge 21 d’agost

De 11:00 a 14:00 h. La Torre d’en Guiu. JOCS DE FUSTA FAMILIAR PER A TOTES LES EDATS.

A partir de les 13:00 h. La Torre d’en Guiu. MUSCLADA GEGANTERA I RECOLLIDA DEL XUMET.

(Inscripcions per la recollida del xumet a collageganteradelcatllar@gmail.com). Organitza Colla de Gegants i Grallers del Catllar.

A les 18:00 h. La Torre d’en Guiu. FESTA DE L’ESPUMA.

A les 18:30 h. Camp Municipal del Catllar. TROFEU DE LA VILA: CE El Catllar vs. CF Atlètics Mora La Nova. Organitza Club Esportiu El Catllar. Col·labora Cooperativa Agrícola del Catllar.

Dilluns 22 d’agost

De 18:30 a 21:30 h. Consultori Mèdic. DONACIÓ DE SANG (inscripcions a: https://donarsang.gencat.cat).

A les 19:00. Plaça Pau Sulé Mensa. TEATRE: “El viatge més absurd que et podries haver estalviat” amb Martí Olalla i Tabita.

Dimarts 23 d’agost

A les 19:30 h. La Torre d’en Guiu. ZUMBA amb Anna Mateu i Jordi Giralde.

Dimecres 24 d’agost

A les 19:00 h. La Torre d’en Guiu. CONCERT FAMILIAR amb Disco per Xics.

A les 19:30 h. Escoles velles. PARTIT FUTBOL SALA MIXT Catllar Atlètic Legends. Organitza Club Futbol Sala El Catllar Atlètic.

Tot seguit. Escoles velles. PARTIT FUTBOL SALA MIXT Catllar Atlètic Sènior. Organitza Club Futbol Sala El Catllar Atlètic.

A les 21:15 h. Plaça de la Vila. PREGÓ a càrrec de la Colla de Gegants i Grallers del Catllar.

Tot seguit. Plaça de la Vila. DESPERTADA DE GEGANTS amb la Colla de Gegants i Grallers del Catllar. Organitza Colla de Gegants i Grallers del Catllar.

Tot seguit. Plaça de la Vila. CONCERT GRALLER. Es repartirà coca i sangria. Organitza Colla de Gegants i Grallers del Catllar.

Dijous 25 d’agost

A les 19:00 h. Auditori. Centre Cultural. TEATRE: “Jo vaig amb mi” de Paco Mir i Vania Produccions.

A les 22:30 h. Carrer de França. NICANIT, BAIXADA DE LA NICASETA. Amenitzat per la xaranga Bandsonats. Organitza Colla de Diables del Catllar.

Divendres 26 d’agost

A les 17:00 h. La Torre d’en Guiu. CONCURS DE TRENCACLOSQUES “20ª EDICIÓ” (Inscripcions a la biblioteca. Preu: 3€/parella de fiança).

A les 19:00 h. La Torre d’en Guiu. CONCERT DE TARDA amb l’Orquestra Nova Blanes. (Venta de llotges a l’Ajuntament del Catllar. Preu: 25€).

A les 24:00 h. La Torre d’en Guiu. BALL DE NIT amb l’Orquestra Nova Blanes. (Venta de llotges a l’Ajuntament del Catllar. Preu: 25€).

A les 24:00 h. Escoles velles. DISCOMÒBIL amb Dj Ivani i Dj Fàbregas (Tot èxits), Dj Aitor Nexus (House i Remember). Guest Dj: André Vincenzzo (House). Col·labora Colla de Diables del Catllar.

Dissabte 27 d’agost

A les 8:00 h. Pels carrers del nucli urbà. MATINADES amb els Grallers del Catllar. Organitza Colla de Gegants i Grallers del Catllar.

A les 18:00 h. Plaça de la Vila. DIADA CASTELLERA amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Castellers de Vilafranca i Colla Vella dels Xiquets de Valls. (Retransmissions per TAC12 i RAC1.

Sorteig de 3 places dobles per veure la diada des del balcó de l’Ajuntament, només empadronats, inscripcions a l’Ajuntament).

Tot seguit. Pels carrers del nucli urbà. CORREFOC amb la Colla de Diables del Catllar, Cagarieres de

Cambrils, Ball de Diables de Pallaresos i Diables de Pratdip. Organitza Colla de Diables del Catllar.

A les 24:00 h. La Torre d’en Guiu. BALL DE NIT amb l’Orquestra Parfills. (Venta de llotges a l’Ajuntament del Catllar. Preu: 25€).

Tot seguit. La Torre d’en Guiu. CONCERT JOVE amb Allioli Versions. (Venta de llotges a l’Ajuntament del Catllar. Preu: 25€).

diumenge 28 d’agost

A partir de les 9:00 h. Pistes de Tennis i Pàdel de la Torre d’en Guiu. FINALS DEL TORNEIG DE FESTA MAJOR DE TENNIS I PÀDEL. Entrega de premis al finalitzar. Organitza Club Tennis El Catllar.

A les 11:00 h. Esglèsia del Catllar. MISSA DE FESTA MAJOR. Organitza Parròquia del Catllar.

Tot seguit. Pels carrers del nucli urbà. CERCAVILA amb la Colla de Gegants i Grallers del Catllar + colles convidades. Amenitzat per la xaranga Bandsonats. Organitza Colla de Gegants i Grallers del Catllar.

Tot seguit. La Torre d’en Guiu. VERMUT TRADICIONAL POPULAR.

A les 18:30 h. Camp Municipal del Catllar. TROFEU DE FESTA MAJOR: CE El Catllar vs. CF Pobla de Mafumet. Organitza Club Esportiu El Catllar.

A les 21:00 h. Plaça de la Vila. CORREFOC INFANTIL amb Colla de Diables del Catllar, Cagarieres.

de Cambrils, Diables d’Altafulla, Diables de la Canonja, Diables de l’Espluga de Francoli. Organitza Colla de Diables del Catllar.

A les 23:00 h. La Torre d’en Guiu. ESPECTACLE: L’últim showman amb Jordi LP.

Dilluns 29 d’agost

A les 22:00 h. Plaça de la Vila. CINEMA A LA FRESCA: Tom i Jerry. (Cinema en català).

Tot seguit. Plaça Pau Sulé Mensa. TRONADA FINAL DE FESTA. Col·labora Colla de Diables del Catllar.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This