La Policia Local d’Altafulla es reforça amb una desena d’agents i cobreix totes les places de la plantilla

REDACCIÓ – Altafula, 8/8/2’022

Aquest dilluns, 8 d’agost, l’Ajuntament d’Altafulla ha donat la benvinguda als nous agents que just aquesta setmana s’incorporen a la Policia Local de la localitat. En un acte celebrat a la sala de plens del consistori, l’alcaldessa, Montse Castellarnau, acompanyada del sergent del cos, Jordi Gil, ha rebut la desena policies que a partir d’ara s’afegeixen a la comissaria local en el marc de l’ampliació de la plantilla, a més dels reforços habituals de l’estiu. D’aquesta manera es passa dels 12 efectius que hi havia fins ara als 24, amb 23 agents i una secretària administrativa de l’àrea.

Aquests reforços són fruit de la convocatòria amb caràcter d’urgència que l’Ajuntament va impulsar per crear una borsa de treball d’agents interins de la policia. D’aquí han sortit quatre agents que cobreixen les baixes que s’han originat en els darrers mesos, tres policies de reforç per a la temporada de l’estiu, que romandran tres mesos a la comissaria altafullenca, i tres agents més que s’han format a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).

Montse Castellarnau ha explicat que d’aquesta manera la Policia Local “queda coberta” i amb l’estabilitat “desitjada”, i ha recordat que també s’ha creat una borsa de treball per cobrir baixes quan sigui necessari. L’alcaldessa ha demanat als nous agents que es mostrin “propers, amables i empàtics amb la ciutadania, com correspon a un municipi com Altafulla, en què la proximitat és bàsica”.

Per la seva banda, Jordi Gil ha destacat que amb la plantilla completa es podrà “donar un millor servei a la ciutadania”, i que “els agents que han fet un esforç afegit fins ara, puguin gaudir de les seves vacances”. El sergent, a més, ha assegurat que el nombre de policies que hi ha ara, i que corresponen a un municipi de les característiques d’Altafulla, seguirà sent el mateix fins i tot quan la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Torredembarra, que ha de donar servei al Baix Gaià, entri en funcionament.

Pel que fa al desenvolupament de l’estiu, Gil ha dit que el nombre d’incidents a Altafulla és l’habitual d’aquesta època de l’any per l’increment de població que hi ha a la vila, i que les dades “no surten dels paràmetres”. L’alcaldessa Castellarnau ha afegit que els fets on hi ha més reincidència tenen a veure amb salts al mar des de les roques, així com el soroll que es genera a la via pública i que contrasta amb la tranquil·litat del veïnat i la gent que busca descansar.

Foto: Els nous agents amb l’alcaldessa d’Altafulla, Montse Castellarnau. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This