L’obra de Joan Maria Vidal ‘Trampes de zorros’ es podrà veure en el FITAG 2022

REDACCIÓ – Altafulla, 5/8/2022

Una obra de teatre del dramaturg, actor i director torrenc Joan Maria Vidal es podrà veure per tercer cop al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG). Després de Pla de xoc i Crema cremada, arriba el torn de la seva darrera creació, Trampes de zorros, escrita i interpretada per ell mateix i dirigida per Mònica Pérez, que ha estat seleccionada per representar-la al FITAG 2022. Precisament Pla de xoc va ser la primera obra tarragonina que es va representar al certamen gironí el 2018.

Trampes de zorros és un monòleg escrit i interpretat per Vidal i es representarà el dissabte 27 d’agost, a les 18 hores, a la Sala Planeta de Girona. Després, el muntatge es va estrenar al Teatre del Centre Cultural del Catllar el passat 18 de juny, començarà la gira, amb actuacions al programades al Tarragonès i al Barcelonès.

L’obra parteix d’un text que Vidal va enviar a un concurs de monòlegs teatralitzats organitzat per l’SGAE. Per això, part del text és en català i l’altre en castellà. L’autor explica que se li va ocórrer una idea “original, divertida i difícil” i és que el personatge de l’obra pateix un trastorn de personalitat múltiple. D’aquesta manera, es pot veure Vidal parlant amb accent argentí.

“Que s’hagin classificat per al FITAG les tres obres que he escrit, l’última a nivell individual, em fa molt content, perquè es valora la feina feta. I estic molt satisfet perquè les dues obres anteriors eren comèdies amb missatge final amb un treball en equip amb Treateràpia, i ara he fet un treball molt diferent, una obra amb un sol actor amb una dificultat molt alta. M’omple d’orgull”, declarava Vidal a Altafulla Ràdio.

Foto: Un moment de la representació de l’obra al Teatre del Centre Cultural del Catllar. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This