Darrers dies per presentar-se a l’explotació del Bar del casal municipal de la Nou de Gaià

REDACCIÓ – La Nou de Gaià, 4/8/2022

 

Aquest proper dilluns, 8 d’agost, s’acaba el termini per presentar-se a la licitació de l’explotació del Bar del casal municipal de la Nou de Gaià. L’explotació d’aquest servei, amb un cànon de 150 euros / mes, serà per un període de tres anys.

El contracte podrà prorrogar-se per anualitats, fins a un màxim de 5 anys, si cap de les parts el denuncia per escrit 4 mesos abans de finalitzar el contracte o alguna de les seves pròrrogues.

Segons s’apunta des del consistori del municipi, es tracta d’una oportunitat de negoci pel fet de no tenir competència, ja que el poble no disposa de cap altre establiment de cafeteria ni restauració i es converteix en un punt de reunió de veïns i veïnes. A més, l’edifici està al costat de la sala d’actes municipal, en la qual s’organitzen tota mena d’activitats com tallers, classes extraescolars, actes de festa major, dinars populars, entre d’altres.

L’espai està tancat des del mes de juny, quan l’anterior responsable va finalitzar els quatre anys de concessió i va decidir no optar a un nou període. El consistori ha hagut d’obrir una segona licitació perquè la primera va quedar deserta per la renúncia a darrera hora de l’únic adjudicatari.

Més informació AQUÍ.

 

Foto: Una imatge del casal municipal de la Nou de Gaià. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This