Cinc bèsties de foc se citen el 6 d’agost al Catllar en el II Bestium

REDACCIÓ – El Catllar, 3/8/2022

El Catllar acollirà aquest proper dissabte, 6 d’agost, la segona edició del Bestium, una trobada de bèsties de foc que es va iniciar el 2019 però que la pandèmia ha obligat a ajornar els dos darrers estius. Està organitzada per la Colla de Diables del Catllar.

A l’element local, la Nicaseta, l’acompanyaran el Banyut de Solivella, el Senglar de l’Espluga de Francolí, la Galera de Cambrils i el Griu deTarragona.

La jornada començarà a les set de la tarda amb la plantada de les bèsties a l’era del Castell. A les vuit s’iniciarà la Timbalada, que recorrerà diferents carrers i places del poble i a les nou tocarà el torn del correfoc. A les onze les colles soparan i a les dotze començarà la discomòbil amb DJ Xart.

Foto: La Nicaseta és l’anfitriona de la trobada catllarenca. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This