La Fira d’Artesans aplegarà 120 parades 18 al 21 d’agost a Altafulla amb un format prepandèmia

REDACCIÓ – Altafulla, 2/8/2022

L’Ajuntament d’Altafulla i el Col·lectiu d’Artesans han presentat aquest dimarts, 2 d’agost, el format de la Fira d’Artesans que se celebrarà del 18 al 21 d’agost, i que recupera la “normalitat” després de dos anys de pandèmia en la seva 24a edició. D’aquesta manera, ho han explicat el regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, acompanyat pel coordinador de la Fira d’Artesans, Diego Spano, i una de les responsables del Col·lectiu d’Artesans d’Altafulla, Laia Gatell.

El regidor de Turisme, Jaume Sànchez, ha celebrat que es recuperi el format prepandèmia de la mostra amb la participació de 120 parades, provinents d’arreu de l’Estat, i la represa de la zona d’artesania infantil, els jocs artesanals, les rondallaires, la granja, els concerts de petit format a l’aire lliure i les demostracions d’oficis antics. “Amb la recuperació del format de fira del 2019 preveiem una assistència de 25.000 visitants al llarg dels quatre dies que s’allarga la fira”, ha sentenciat.

Pel que fa al programa, el coordinador de la Fira d’Artesans, Diego Spano, ha remarcat la recuperació de les demostracions d’oficis antics com “el ferrer, picapedrer, fuster, vidrier i sarroner”.

Al mateix temps, ha destacat la participació i la implicació de les entitats del municipi com l’assaig obert de la colla de Bastoners i Bastoneres d’Altafulla, que tindrà lloc diumenge a la tarda, al mateix temps que ha remarcat la recuperació dels concerts de petit format a l’aire lliure amb els grups Somos Con-Tacto Dúo , The Dyego Brothers , Sal 150 i Barboots.

La Fira d’Artesans té lloc a la zona de les Eres de darrera del Castell d’Altafulla i al Parc del Comunidor, i l’horari d’obertura és des de les 18 a les 24 hores.

El programa

Dijous 18 agost

TARDA

Joana Badia, rapsoda i actriu, contes per a petits i grans (Parc del Comunidor).

NIT

Concert Somos Con-Tacto Dúo   (gespa del Castell)

Divendres 19 agost

NIT

Concert The Dyego Brothers (gespa del Castell).

Dissabte 20 agost

TARDA

Contacontes amb la Pepi Miró: ” EN PEPITU I EL REI NEPTÚ” (Parc del Comunidor)

NIT

Concert Sal 150 (gespa del Castell).

Ron cremat gratuït per a tothom.

Diumenge 21 agost

TARDA

Assaig obert de la Colla de Bastoners i Bastoneres d’Altafulla. L’art del ball tradicional es representa en el ball de bastons. Veniu a compartir una estona de tradició i cultura.

NIT

Concert Barboots  (gespa del Castell).

TOTS ELS DIES

Picapedrer, Fuster, Ferrer, Vidrier, Sarroner.

Jocs tradicionals per la canalla.

Foto: Moment de la presentació de la 24a Fira d’Artesans d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This