La Pobla de Montornès posa en marxa el III Concurs del cartell de la Festa Major

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 31/7/2022

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de La Pobla de Montornès ha engegat el Concurs del cartell i de la portada del programa de la Festa Major 2022. Poden participar totes les persones que ho desitgin, sempre que hagin complert els 18 anys en el moment de la presentació del disseny. Les propostes hauran de basar-se en la temàtica de la festa que se celebra i el municipi on es celebra.

El sobre es presentarà a l’Ajuntament de La Pobla de Montornès de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 14:00 hores. El termini de presentació de les obres finalitzarà el dia 11 d’agost de 2022 (inclòs), a les 14:00 hores.

El vot serà popular través del web de l’Ajuntament decidirà el guanyador/a. La persona guanyadora rebrà un premi de 200 euros en xec bancari.

Consulteu les bases completes AQUÍ.

Foto: La Pobla de Montornès prepara la Festa Major. / AJ. POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This