Taller de memòria per a la gent gran a partir de setembre a la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 26/7/2022

Aquest proper mes de setembre començarà una nova activitat per a la gent gran a la Pobla de Montornès: un taller de memòria enfocat a l’estimulació de les capacitats cognitives de la persona: memòria, atenció, raonament, llenguatge, càlcul, percepció, orientació temps-espacial i funcions executives.

A través de jocs, dinàmiques i fitxes de treball específicament dissenyades per mantenir aquestes capacitats i/o evitar i endarrerir el seu deteriorament, contribuint a una millora del benestar físic i emocional de la persona i prevenint la dependència.

Les activitats estan destinades a totes aquelles persones de la tercera edat que desitgin envellir de manera activa, sobretot des d’un punt de vista cognitiu.

El taller es desenvoluparà des del proper 14 de setembre al 21 de juny de l’any vinent i està dirigit a persones de més de 65 anys. Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament de la Pobla de Montornès al telèfon 977 648 012.

Foto: Nou recurs per a la gent gran a la Pobla de Montornès. / GETTY IMAGES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This