Altafulla inaugura el casal La Violeta el 30 de juliol amb un acte oficial i tres concerts

REDACCIÓ – Altafulla, 25/7/2022

El casal La Violeta d’Altafulla s’inaugurarà aquest proper dissabte, 30 de juliol, a les 12:00 hores, amb un acte oficial de l’Ajuntament, acompanyat d’un aperitiu amb cava inclòs i diversos concerts de migdia, tarda i vespre. Serà quatre anys després que es tanqués el principal espai cultural altafullenc per a la seva remodelació.

El tret d’inici de la programació d’aquesta primera jornada d’activitat de la nova La Violeta, serà a les 12:30 hores. amb el quintet de dixie jazz Five Chickpeas, que basa el seu repertori en l’anomenat gipsy jazz. La banda es caracteritza per introduir noves composicions creades pels seus components en contrast amb temes tradicionals del mateix estil.

De cara a la tarda, a partir de les 18:00 hores. els clàssics del rock destinats a la canalla seran el protagonistes amb el grup de versions en format trio Mind Trick. Tres músics professionals que ofereixen un repertori actual, fresc i mogut i recull les millors cançons dels anys 80 i 90 fins a l’actualitat.

I a les 21:00 hores tancarà la programació d’aquesta jornada inaugural la jove valenciana Ly Raine amb un concert encarat principalment al públic jove. Ana Corbi Soldevila porta fent música urbana des dels 18 anys, un gènere en què se sent molt còmoda. Al recital a Altafulla fusionarà la música pop amb el hip hop i el rap.

La programació de La Violeta que s’està treballant actualment és a càrrec del cineasta Juan Cruz, en qualitat de coordinador artístic adscrit a la regidoria de Cultura. Cruz és un destacat professional del món de la comunicació audiovisual, resident a Altafulla i la voluntat del consistori és que iniciï i mantingui el projecte de fer de La Violeta “un centre cultural de referència”.

Foto: La música urbana de a jove valenciana Ly Raine protagonitzarà el darrer concert, encarat principalment al públic jove, / FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This