Roda de Berà, entre els ajuntaments líders en transformació digital a Catalunya

REDACCIÓ – Roda de Berà, 23/7/2022

L’Ajuntament de Roda de Berà ha estat guardonat amb un dels Reconeixements de l’Administració Oberta 2021, dins del Top 20, en la categoria d’ajuntaments de municipis entre 5.001 i 20.000 habitants. Aquests premis, que atorga el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) distingeixen les administracions capdavanteres en la transformació digital i govern obert, tant en la relació que tenen amb la ciutadania com en la gestió interna que realitzen.

L’AOC analitza cada any l’índex de maduresa digital de totes les administracions de Catalunya a partir de 30 indicadors objectius, de les dades d’ús que fan dels serveis de l’AOC com de la pròpia pàgina web dels ens locals.

Els Reconeixements Administració Oberta s’atorguen a les administracions locals de Catalunya que més i millor s’estan transformant digitalment. Concretament, s’avaluen els 947 ajuntaments i els 42 consells comarcals per posar en valor l’excel·lent feina de les administracions locals que lideren la transformació digital a Catalunya.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This