L’EINA-ERC proposa que els empadronats a Altafulla gaudeixin de la bonificació d’un 50% als espais esportius

REDACCIÓ – Altafulla, 23/7/2022

El grup de l’EINA-ERC ha presentat una al·legació a l’ordenança fiscal 21 de l’Ajuntament d’Altafulla, que regula la taxa per la realització d’activitats en centres esportius i recreatius municipals, amb l’horitzó de garantir el millor servei.  Davant de la modificació de l’ordenança fiscal 21, que regula els preus de la piscina i el gimnàs municipal, l’EINA-ERC ha realitzat una al·legació amb la voluntat de què els ciutadans empadronats, els qui viuen i/o treballen a Altafulla puguin ser bonificats en l’ús de les instal·lacions de les quals l’Ajuntament n’és titular.

El fins al maig regidor d’Esports, Àlex Cañas Torres, assenyala que “aquesta acció és la continuació del que ja portàvem treballant des del Govern municipal: beneficiar als residents, però també aquells qui realitzen l’exercici laboral a una empresa d’Altafulla”. En aquest sentit, Cañas també apunta que la proposta “es fa per garantir la millor qualitat en el servei possible, ja que la capacitat de les instal·lacions és limitada”.

La bonificació per la qual s’aposta és del 50% de la tarifa aprovada pels membres del consistori. L’ajut, que s’espera que entri en vigor el més aviat possible i sigui aplicable a aquesta temporada d’estiu a les piscines municipals, podrà ser demanat per empadronats, residents (que hauran de presentar IBI i llibre de família) i treballadors d’Altafulla amb la pertinent justificació del contracte laboral.

Així doncs, amb la finalitat de posar les persones al centre, l’EINA-ERC aposta per una gestió dels recursos municipals en pro de la ciutadania i en la qualitat de serveis que s’ofereix.

Foto: Una imatge de la piscina municipal altafullenca. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This