Adjudicades obres de la pista poliesportiva de la urbanització Mas de Pallarès del Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 22/7/2022

La junta de govern local de l’Ajuntament del Catllar ha adjudicat aquesta setmana el contracte per l’execució de les obres de la pista poliesportiva de la urbanització Mas de Pallarès-Cinc Estrelles a l’empresa Courts International XXI SL per 83.990 € (IVA no inclòs). Les obres s’iniciaran a començaments del proper mes de setembre.

Es tracta d’una poliesportiva tipus POL-2, que inclourà una pista de futbol sala de mides reglamentàries i un camp de bàsquet reglamentari amb dues cistelles mòbils, amb ancoratges pels pals de voleibol, amb unes dimensions finals de 44×22 metres. Permetrà la pràctica de futbol sala, bàsquet, handbol i voleibol. La superfície on s’intervindrà és d’uns 2.300 metres quadrats. El projecte inclou la il·luminació de la pista mitjançant sis columnes i tres projectors tipus LED.

La pista es construirà en la zona d’equipaments de la urbanització, distribuïda en cinc terrasses, on a la superior trobem l’antic Mas de Pallarès i a la següent en sentit descendent s’hi ubiquen la piscines, les dues que segueixen no estan ocupades i a l’inferior hi ha una zona de jocs infantils. La pista se situarà en la segona terrassa començant per la part inferior.

Foto: Una imatge de l’espai que ocuparà la pista poliesportiva. / AJ. EL CATLLAR

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This