Les piscines del Baix Gaià es mullen per l’esclerosi múltiple aquest 10 de juliol

REDACCIÓ – Altafulla, 9/7/2022

El segon diumenge de juliol és un dia de solidaritat amb els afectats per l’esclerosi múltiple amb la campanya ‘Mulla’t’. Són diverses les piscines del Baix Gaià que se sumen a la iniciativa aquest diumenge 10 de juliol amb l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i la investigació d’aquesta malaltia,

A la piscina municipal d’Altafulla es destinarà la recaptació del dia al ‘Mulla’t’ i d’11 a 14 hores es vendrà marxandatge. Al Catllar, a la Torre d’en Guiu, la venda de marxandatge s’allargarà de les 11 fins a les 20 hores i fins a les 14:00 hores hi haurà inflables. A la piscina municipal de la Pobla de Montornès la campanya es desenvoluparà de 10 a 13:30 hores.

A Roda de Berà, el ‘Mulla’t’ s’ha allargat una setmana, des del dilluns 4 fins aquest diumenge, 10 de juliol, en què les entrades a la piscina municipal han anat destinades a la campanya, amb la possibilitat de comprar marxandatge.

Aquest diumenge, a les dotze del migdia, està programat un salt solidari.

Foto: La campanya ‘Mulla’t’ torna a les piscines del Baix Gaià. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This