El regidor de Roda de Berà Josep Antoni Benedicto renuncia a l’acta de regidor per motius de salut

REDACCIÓ – Roda de Berà, 9/7/2022

Aquest dijous, 7 de juliol, es va celebrar una sessió extraordinària del ple de l’Ajuntament de Roa de Berà amb un únic punt a l’ordre del dia: la presa de coneixement de la renúncia al càrrec de regidor formulada per Josep Antoni Benedicto, regidor i portaveu del grup municipal PSC. Benedicto ha sigut regidor durant més de set anys.

Tal com va explicar el mateix Benedicto durant el ple, l’únic motiu del cessament del seu càrrec és la salut, ja que actualment està en tractament de la malaltia que pateix i ha de dedicar tots els esforços a combatre-la. Benedicto també va dedicar unes paraules d’agraïment a l’alcalde i als regidors i regidores, els quals li van mostrar el seu suport i escalf, encoratjant-lo i desitjant-li que es recuperi aviat. A qui va agrair, especialment, és a la seva esposa Mercè, que ha estat i és puntal durant tot el procés. A més, també va agrair la tasca que realitzen els treballadors i treballadores de l’ajuntament.

Ara s’ha iniciat el tràmit per a la presa de possessió de la nova regidora, Gregoria Alonso, que està prevista -si ho autoritza la JEC- pel proper ple ordinari que se celebrarà el dijous 28 de juliol.

Foto: Una imatge de la corporació municipal rodenca en el comiat de Benedicto com a regidor. / AJ, RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This