Finalitzen els talls d’aigua al Castell de Montornès després de deu dies

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 7/7/2022

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha informat que posa punt i final als talls nocturns del subministrament d’aigua durant aquests darrers deu dies. El dipòsit del Castell ha pogut recuperar un 55% de la reserva d’aigua des del passat 27 de juny.

Ara mateix, el dipòsit està al 83% de la seva capacitat, un volum prou alt per garantir l’aigua durant aquest estiu, sempre que en fem un ús responsable, s’afirma des del consistori poblenc.

“L’aigua és un element més escàs del que pensem. Les necessitats d’aigua són cada vegada més grans, però els recursos són limitats. Només un ús racional de l’aigua pot permetre que l’activitat de les persones i el desenvolupament siguin compatibles amb els recursos existents”, conclou l’Ajuntament de la Pobla en un comunicat al seu Facebook.

Foto: La urbanització Castell de Montornès ha patit talls d’aigua els darrers dies. / TDB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This