L’Agrupació de Dones del Catllar inaugura un mural a la plaça Pau Sulé Mensa

REDACCIÓ – El Catllar, 3/7/2022

Aquest diumenge, 3 de juliol, l’Agrupació de Dones del Catllar ha inaugurat un mural, dins els actes de seu 25è aniversari, on es reivindica el paper de la dona en la societat. El mural s’ha pintat a la plaça Pau Sulé Mensa i complementa al ja existent que va ser inaugurat fa uns dies per reivindicar la igualtat i contra la violència de gènere, ideat i pintat per alumnes de l’Institut-Escola L’Agulla del Catllar

La presidenta de l’agrupació, Alicia Domínguez ha llegit un discurs reivindicant aquest paper i animant a seguir lluitat a totes les dones per aconseguir una societat feminista, tractant temes d’actualitat com el de l’avortament als Estats Units.

Durant aquest primer cap de setmana de juliol, a la sala polivalent del Centre Cultural del Catllar també s’ha pogut veure l’Exposició dels treballs de patchwork i restauració realitzats durant aquest curs per integrants de l’Agrupació de Dones del Catllar i que es va inaugurar el divendres 1 de juliol.

Foto: Una imatge de la inauguració del mural. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This