Xerrada sobre la novel·la per entregues del Torredembarra Actualitat al Creixell.Crims el 30 de juny

REDACCIÓ – Creixell., 22/6/2022

‘Com publicar una novel·la per capítols’ és el títol de la nova activitat prèvia de Creixell.Crims, el Festival de novel·la criminal en català. Serà aquest proper dijous, 30 de juny, a partir de les set de la tarda a la Biblioteca Municipal de Creixell.

Es tracta d’una xerrada a càrrec de l’escriptor Josep Antoni Nieves Alarcón, autor de ‘La soledat dels miralls’, que es publica al Torredembarra Actualitat des del primer número. Nieves parlarà del procés de creació d’una novel·la per entregues.

L’acte estarà coordinat per la directora de la Biblioteca Municipal de Creixell, Maribel Pérez Fontanillas, i comptarà amb la presència del director del Torredembarra Actualitat, Jordi Salvat. És un acte obert al públic i gratuït.

Creixell.Crims va arrencar el passat mes de març i acabarà el 15 i 16 de juliol amb diverses taules rodones sobre aquest gènere literari i el lliurament del I Premi Margarida Aritzeta-Vila de Creixell, dotat amb 2.000 euros. L’obra guanyadora serà publicada abans de la segona edició del festival per l’Editorial Alrevés.

El Festival, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i la Institució de les Lletres Catalanes, també tindrà una programació musical i ball complementària i una ambientació que recrearà els clubs nocturns de jazz i els locals clandestins.

Foto: Josep Antoni Nieves, autor de ‘La soledat dels miralls’. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This