La Pobla de Montornès fa talls nocturns en el subministrament d’aigua

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 28/6/2022

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha decidit fer durant aquesta darrera setmana de juny talls nocturns en el subministrament d’aigua al Castell de Montornès a causa de la baixada del dipòsit d’aigua d’aquesta urbanització.

Segons el consistori, durant el cap de setmana llarg de Sant Joan s’ha fet un ús excessiu de l’aigua en alguns punts del nostre municipi. Aquest fet ha provocat que el dipòsit d’aigua del Castell de Montornès, que es movia habitualment entre el 60 i el 80% de la seva capacitat d’enmagatzematge, en només tres dies hagi baixat fins al 28%.

Per intentar recuperar els nivells òptims per fer front a la temporada d’estiu, es faran aquests  talls d’aigua durant aquesta setmana de 12 de la nit a 6 del matí a la urbanització del Castell per intentar revertir la situació.

Foto: Problemes d’aigua en la urbanització més gran de la Pobla de Montornès. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This