‘Cultura de Ball. Del Disco al Techno’, xerrada al Catllar el 30 de juny

REDACCIÓ – El Catllar, 28/6/2022

Amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBI+ i del Dia de la Música, la Sala Polivalent del Centre Cultura del Catllar acull aquest dijous, 30 de juny, a les set de la tarda, la xerrada “Cultura de Ball. Del Disco al Techno”. Anirà a càrrec de Mikel Seijas ‘Xumet’.

Es tractarà d’una mirada diferent de la música de ball i electrònica. Des d’una aproximació cultural a la seva dimensió com a expressió artística. Explorant-ne les implicacions socials, polítiques, històriques, antropològiques, de gènere, etc.

Mitjançant un repàs cronològic musical, es contextualitzarà el fenomen global que s’ha convertit en festivals multitudinaris i tota mena de locals que reivindiquen la seva activitat com una experiència cultural més enllà de l’anomenat lleure nocturn.

De manera amena, mitjançant anècdotes i petites curiositats, es recorrerà l’evolució patida per la música de ball i electrònica amb l’objectiu de facilitar-ne el gaudi i la comprensió pel públic general.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This