Creixell engega servei de vigilància, salvament i socorrisme de platges avançant-lo uns dies

REDACCIÓ – Creixell. 27/6/2022

Aquest diumenge, 26 de juny, s’ha posat en marxa el servei de vigilància, salvament i socorrisme de platges d a càrrec de Creixell, a càrrec dels efectius de l’empresa DMCLUXE Wave SOS. El servei contempla la cobertura dels dos quilòmetres de platja del municipi del Baix Gaià i estarà operatiu fins el 31 d’agost.

Enguany, l’aposta de l’Ajuntament de Creixell ha estat la d’avançar uns dies el servei de vigilància i socorrisme. La regidora de Platges, Turisme i Medi Ambient, Sílvia Farrero explica que es disposa d’una cadira amfíbia, noves passeres més amples, una rampa d’accés per a persones amb dificultat de mobilitat i aparcaments adaptats.

La caseta dels socorristes està situada a l’avinguda del Mar, a tocar de la platja. A la mateixa línia de la sorra hi ha també torres de vigilància. Les banderes per informar de l’estat del mar es col·locaran a aquestes torres de vigilància.

Des de l’Àrea de platges, turisme i medi ambient de l’Ajuntament de Creixell  s’insisteix als usuaris en fer cas de les banderes de senyalització i les indicacions dels socorristes.

Foto: Una imatge de l’equip que treballa aquest estiu a la platja creixelenca. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This